Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

 

 

Zet je schrap:
dit zijn onze populairste puzzelboek-abonnementen


 Toplijstje

 #hersengymnastiek #puzzelfjefit


Van bloemen tot boeken en koffie tot kleding: je kunt je tegenwoordig op van alles en nog wat abonneren. En alhoewel zo’n vers bossie ruikers best leuk staat op tafel, gaat de boel na een tijd toch verwelken. Dat gaat je met puzzelen dan weer niet gebeuren - en precies daarom zijn onze abonnementen zo populair. 

Want waar bloemen verwelken en schepen vergaan, zullen onze puzzelabonnementen altijd bestaan. Graag eh, gedaan.

1. Win!

Sommige dingen in het leven doe je voor de lol. Beetje klussen, beetje fietsen, beetje dat. Andere dingen doe je (stiekem) om te winnen - zoals puzzelen. Want het is allemaal leuk, dat oplossen, maar het wordt allemaal nóg leuker als je er mooie huis-, tuin- en interieurprijzen mee kan winnen. Dat dit abonnement bovenaan in deze lijst staat, zegt genoeg. Dus hup, snel meedoen maar, want die heggenschaar van je is écht aan vervanging toe.

2. 10 voor Taal Filippine Klassiek

Kennen we het nog? Het tv-programma Tien voor Taal? Je bent niet de enige die nu zucht van nostalgie - want ook dit abonnement is immens populair. En als je naar de taal- en woordpuzzels in 10 voor Taal Filippine Klassiek kijkt, snap je wel waarom. Het antwoord vinden op de cryptische omschrijvingen is pittig, maar o zo verslavend. Net als toen op de beeldbuis - maar dan zonder die vierkante ogen. 

3. Jan Meulendijks - Cryptogrammen 4*

Het leuke aan een cryptogram is dat niets is wat het lijkt. Neem het woord bank. Die kan in je woonkamer staan, maar het kan ook een plek voor je (spaar)geld zijn. Spelen met de dubbele betekenis van woorden: er is weinig leuker dan dat. Oké, behalve nog meer leren van de meester zelf, en dat kan met deze puzzelboeken.  


Met gierende banden inslaan: Het GP Race Puzzelboek


4. Japanse puzzels 4* XXL

Ook een populaire combinatie: het trainen van je brein én het maken van iets moois. Dat doe je met een Japanse puzzel - en daarvoor hoef je geen vliegtuig te pakken. Als je de logica van je linkerhersenhelft goed laat samenwerken met de creativiteit van je rechter, neem je informatie sneller op, verwerk je het sneller én maak je een toffe tekening. Wij zeggen: win-win. 

5. Kruiswoord 5*

Geluk zit soms in kleine dingen. Soms is één centimeter al genoeg. En als je bedenkt dat een kruiswoordpuzzel heel veel vierkante centimeters bevat, snap je dat een abonnement garant staat voor een ware geluksexplosie. Dus: sluit ramen en deuren, en laat die luikjes in je hoofd maar lekker openklappen. .