• Abonnementen - gratis verzending In Nederland & België
 • Altijd de beste aanbiedingen                  Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
 • Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Veelgestelde vragen  -  Betaling

 • Op welke wijze kan ik mijn betaling doen?

  Wij bieden verschillende betaalmethoden aan. Indien je een losse editie of aflopend abonnement wilt aanschaffen kun je betalen door middel van: iDEAL, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express, PayPal, Klarna (achteraf betalen) of SEPA (automatische incasso).

  Wanneer jouw bestelling een doorlopend abonnement bevat kun je betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, American Express of SEPA (automatische incasso). Bij doorlopende abonnementen worden de volgende periodes afgeschreven van dezelfde rekening als de eerste betaling. 

   

 • Voor een acceptgiro of overschrijvingskaart betaal ik een toeslag van €2,05. Waarom zijn deze extra kosten?

  Wij rekenen voor een acceptgiro of overschrijvingskaart €2,05 aan administratiekosten. Deze administratiekosten bestaan uit het genereren, printen en versturen van de fysieke factuur. Als je voor betalingswijze ‘Acceptgiro’ of ‘Overschrijvingskaart’ kiest, dan ga je ook akkoord met deze bijkomende kosten. Besluit je later om de factuur alsnog te voldoen via internetbankieren, dan dien je alsnog het gehele factuurbedrag, inclusief €2,05 administratiekosten, over te maken. Immers zijn de kosten voor het versturen van de acceptgiro/overschrijvingskaart gemaakt.
  Voor openstaande bedragen van €2,05 aan administratiekosten worden betalingsherinneringen verstuurd.

 • Wanneer wordt mijn nieuwe abonnementstermijn geïncasseerd?

  Het abonnementsgeld van een geheel nieuw abonnement wordt binnen een maand na de start/aanvraagdatum van het abonnement geïncasseerd. Voor vervolgtermijnen geldt: een maand voordat het doorlopende abonnement afloopt, worden de nieuwe edities en de bijhorende factuur voor de volgende periode opgemaakt. Dan vindt ook de automatische incassering voor de nieuwe abonnementsperiode plaats en/of wordt de acceptgiro of overschrijvingsformulier verzonden.

   

 • Klarna - Achteraf betalen

  Met Klarna kun je voor 'Betaal later' kiezen. Hiermee bieden wij je de mogelijkheid om 30 dagen na verzending van je bestelling te betalen. Lees hieronder meer over de algemene voorwaarden:

  Lees hier meer over de algemene voorwaarden voor Nederland.

  Lees hier meer over de algemene voorwaarden voor België.