• Gratis verzending in Nederland en België Kosteloos bij je thuisbezorgd
 • Altijd de beste aanbiedingen                  Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
 • Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Veelgestelde vragen  -  Betaling

 • Op welke wijze kan ik mijn betaling doen?

  Wij bieden verschillende betaalmethoden aan. Indien je een losse editie of aflopend abonnement wilt aanschaffen kun je betalen door middel van: iDEAL, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express, PayPal, Klarna (achteraf betalen) of SEPA (automatische incasso).

  Wanneer jouw bestelling een doorlopend abonnement bevat kun je betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, American Express of SEPA (automatische incasso). Bij doorlopende abonnementen worden de volgende periodes afgeschreven van dezelfde rekening als de eerste betaling. 

   

 • Voor een acceptgiro of overschrijvingskaart betaal ik een toeslag van €2,05. Waarom zijn deze extra kosten?

  Wij rekenen voor een acceptgiro of overschrijvingskaart €2,05 kosten aan administratie. Deze administratiekosten bestaan uit het genereren, printen en versturen. Indien je voor deze betalingswijze kiest, zijn deze kosten automatisch voor jou. Ook als je er uiteindelijk voor kiest om de factuur alsnog te voldoen via internetbankieren.

 • Wanneer wordt mijn nieuwe abonnementstermijn geïncasseerd?

  Een maand voordat een doorlopend abonnement afloopt, worden de nieuwe edities en de bijhorende factuur voor de volgende periode opgemaakt. Dan vind ook de inning voor de nieuwe abonnementsperiode plaats en/of wordt de acceptgiro of overschrijvingsformulier verzonden.