Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Veelgestelde vragen  -  Klachten

 • Ik heb een fout in mijn puzzelboek ontdekt, kan ik dit doorgeven?

  Graag ontvangen wij een foto of misdruk van de fout met daarbij de omschrijving van de titel en editienummer zodat wij dit voor je kunnen nakijken en oppakken. Dit kan je sturen naar [email protected].

 • Het lijkt erop dat ik een misdruk heb, kan dat?

  Graag ontvangen wij een foto of misdruk van de fout met daarbij de omschrijving van de titel en editienummer zodat wij dit voor je kunnen nakijken. Dit kan je sturen naar de [email protected].

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?

  Heb je een verkeerd boekje ontvangen of wil je om een andere reden jouw bestelde puzzelboekje terug sturen? Bij ons heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. 

  Ook afgesloten abonnementen mogen binnen 14 dagen na ontvangst van het eerste boekje herroepen worden. Het recht om een abonnement op te zeggen doet geen afbreuk aan het herroepingsrecht*.

  Je krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief evt. verzendkosten) gecrediteerd (binnen 14 dagen na ontbinding). Je wordt met hetzelfde betaalmiddel terugbetaald als waarmee de order betaald is. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

  Wij verzoeken je vriendelijk om de producten met alle geleverde toebehoren (boekjes niet beschreven) aan ons te retourneren incl. het ingevulde retourformulier.

  Retouradres:
  Keesing Nederland B.V.
  T.a.v. Klantenservice
  Postbus 2014
  1000 CA Amsterdam

  Is het boekje beschreven of anderszins verder gegaan is dan nodig om het product te beoordelen, dan kunnen wij hiervoor een waardevermindering in rekening brengen.
  Let op: de retournering wordt pas in behandeling genomen zodra het product is aangekomen bij Keesing Nederland.

  Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht.".  Modelformulier Keesing België of Modelformulier Keesing Nederland.

  * Indien je al 'gebruik hebt gemaakt' van het abonnement doordat je al een boekje gekregen en ingevuld hebt, worden kosten in rekening gebracht. Deze worden verrekend met het abonnementsbedrag dat teruggestort wordt.

 • Ik ben niet tevreden over het geleverde product, wat kan ik doen?

  Bij ons geldt de wettelijke garantie. Deze wettelijke garantie wil zeggen dat een Denksport product datgene is wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Mocht je niet tevreden zijn over het geleverde product, er een verkeerd product geleverd is of het product is beschadigd bij je aangekomen?

  Meld dit dan zo snel mogelijk na ontvangst bij onze klantenservice, zodat er samen gekeken kan worden naar een oplossing.