Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Veelgestelde vragen  -  Overig

 • Bij welke winkels kan ik Denksport puzzelboeken kopen?

  Onze  puzzelboeken zijn in verschillende winkels en supermarkten verspreid over heel Nederland en België te koop. Niet alle winkels verkopen ons  gehele assortiment. Kun je jouw puzzelboek niet vinden in de winkel? In onze webshop vind je ons gehele assortiment van ruim 250 puzzelboeken.

 • Ik kan mijn favoriete puzzelboek niet in de winkel vinden. Hoe kan dat?

  Denksport puzzelboeken zijn in verschillende winkels en supermarkten verspreid over heel Nederland en België te koop. Echter verkopen niet alle winkels het gehele assortiment. Het gehele assortiment is wel in onze webshop te vinden.

 • Kan ik nog oude edities kopen?

  Bij ons is het niet meer mogelijk om oude edities te kopen. Zowel in de winkel(s) als in de webshop verkopen bij uitsluitend de laatste editie(s). Voor specifieke edities kan je contact opnemen met onze klantenservice.

 • Wat is het rekeningnummer van Denksport?

  Nederland

  Wil jij een betaling doen via bankoverschrijving? Gebruik hiervoor rekeningnummer NL44RABO0134274326 t.n.v. Keesing Nederland. Vermeld bij de omschrijving je klantnummer (C-nummer) en eventueel om welk abonnement het gaat (titel van het abonnement of je abonnementsnummer).

  België

  Wil jij een betaling doen via bankoverschrijving? Gebruik hiervoor rekeningnummer IBAN BE19 7350 4151 8412 EUR BIC KREDBEBB t.n.v. Keesing België. Vermeld bij de omschrijving je klantnummer (C-nummer) en eventueel om welk abonnement het gaat (titel van het abonnement of je abonnementsnummer).