Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Veelgestelde vragen  -  Over de Puzzels

 • Tectonic - wat is het?

  Het principe is van een tectonic puzzel is eenvoudig. Een tectonic puzzel heeft een diagram dat is opgedeeld in blokken van een tot en met vijf vakjes. In die vakjes moeten vervolgens cijfers worden geplaatst. Wanneer het blok bestaat uit één vakje, komt er het cijfer 1 in te staan. Een blok van twee vakjes krijgt de cijfers 1 en 2; in een blok van drie vakjes moeten de cijfers 1, 2 en 3 komen, etcetera. De bedoeling is het diagram zo in te vullen, dat vakjes met dezelfde cijfers elkaar niet raken, ook niet schuin.

  Kijk hier voor meer uitleg.

 • Binaire puzzel - wat is het?

  Bij een binaire puzzel draait alles om 0-en en 1-en. Dat klinkt simpel, maar het vergt logisch nadenken om de puzzel op te lossen. De binaire puzzel is een van de meest verslavende cijferpuzzels uit het assortimen van Denksport.

  Kijk hier voor meer uitleg.

 • Sudoku - wat is het?

  Een sudoku is een cijferpuzzel die bestaat uit negen blokken van 3×3 vakjes. In elk vakje hoort een cijfer van 1 tot en met 9 te staan.
   
  Kijk hier voor meer uitleg en een overzicht van varianten.
 • Logikwis - wat is het?

  Bij een logikwis is het aan jou om uit te zoeken welke gegevens bij elkaar horen. Lees de aanwijzingen goed, combineer ze en vind zo de juiste oplossing. In dit voorbeeld laten we je stap voor stap zien wat de favoriete puzzel van elke vrouw is en waar zij deze week puzzelde.
   
  Kijk hier voor meer informatie