Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Fotografie: Mila van Egmond


 

Doe mee en win!

Maak de puzzel en vul je oplossing hier in. Bij juiste inzending ontvang je een kortingscode voor 50% korting op de online seniorencolleges van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan.

 

Woordzoeker uitleg


De bedoeling is dat je de woorden zoekt in het letterdiagram en deze vervolgens wegstreept. De letters mogen meer dan één keer gebruikt worden. Als je alle gegeven woorden hebt weggestreept blijven er nog een paar letters over die niet gebruikt zijn. Deze letters vormen, van links naar rechts en van boven naar beneden, een woord of een zin.


Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

Voor senioren die cognitief uitdagende activiteiten willen volgen, organiseert Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan interactieve seniorencolleges over allerlei interessante onderwerpen: van filosofie tot het brein en van (kunst)geschiedenis tot politiek. De seniorencolleges worden gegeven door enthousiaste studenten. Op deze manier worden generaties met elkaar verbonden en kunnen jong en oud van elkaar leren. De seniorencolleges duren een uur en vinden online plaats, waardoor u ze vanuit huis kunt volgen. Tijdens de online colleges is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

In de OGJG-webshop vindt u het actuele aanbod van alle online seniorencolleges die te volgen zijn en via de OGJG-nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten. Daarnaast bent u van harte welkom in De OGJG Groep. In deze afgesloten groep op Facebook is er de mogelijkheid om nog meer te leren en verder te praten. Er worden interessante vraagstukken gedeeld en deelnemers worden uitgenodigd om mee te praten over uiteenlopende onderwerpen.


Kortom, laat u op een bijzondere wijze inspireren door nieuwe kennis en contacten!