Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Zakelijk

Ben je op zoek naar meer informatie wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bijvoorbeeld met een puzzelboek of mooie abonnementenactie voor alle personeelsleden. Vanaf 50 puzzelboeken of 10 abonnementen kunnen wij jou al een aantrekkelijke korting aanbieden. Benieuwd wat er mogelijk is? Lees hieronder verder en neem contact met ons op.

Abonnementen voor jouw bedrijf/personeel

Wil je een personeel- en/of ledenactie opzetten? Wij bieden de mogelijkheid om voor speciaal tarief een abonnement op maat te maken met puzzelboeken naar jouw wens. Deze collectiviteitsabonnementen kunnen intern door het bedrijf aangeboden en afgesloten worden, maar het is ook mogelijk om dit via een speciale actiepagina bij onze webshop te regelen. Deze actiepagina kan in stijl van jouw bedrijf opgemaakt worden.

Grote bestellingen puzzelboeken

Wil je jouw personeel of klanten een puzzelboek cadeau geven? Of een verwerken in een kerstgeschenk? Dat kan! Bij ons kan je grote aantallen puzzelboeken in één keer kopen. Vertel jouw wensen/ideeën en samen kijken we wat er mogelijk is. Afhankelijk van het aantal, kan er een mooie aanbieding gemaakt worden. Uiteraard is het mogelijk om van je bestelling een factuur te ontvangen.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via [email protected].