• Gratis verzending in Nederland en België Kosteloos bij je thuisbezorgd
 • Altijd de beste aanbiedingen                  Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
 • Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Veelgestelde vragen  -  Levering

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  Standaard levering


  Alle orders die op werkdagen vóór 12:00 uur in de middag worden besteld, worden direct in behandeling genomen. Jouw puzzelboekje wordt verzonden vanaf ons centrale verzendhuis zonder track&trace code. De levertijd bedraagt daarom 5-8 werkdagen. Van alle bestelde abonnementen wordt de eerst volgende editie verzonden.

  Snelle levering 1-3 leverdagen

  Heb je gekozen en betaald voor 'Snelle levering 1-3 leverdagen' op een werkdag vóór 16:00 dan heb je je bestelling binnen 1-3 leverdagen in huis. Voor Nederland geldt binnen 48 uur. Voor België geldt binnen 72 uur.

  PostNL bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag. Bestel je op zaterdag of op zondag, dan word je bestelling dinsdag of woensdag bij je thuisbezorgd. Bestellingen geplaatst op feestdagen worden op de eerst volgende werkdag in behandeling genomen.

 • Met welke postleverancier komt mijn bestelling?

  Onze bestellingen worden verzonden in Nederland via PostNL en in België via BPost.

 • Wat zijn de verzendkosten bij een bestelling?

  Standaard Levering

  Binnen Nederland en België

  Wij willen het bestellen van een losse editie voor jou zo voordelig mogelijk maken. Daarom brengen wij géén verzendkosten in rekening voor het bestellen van zowel losse edities als abonnementen met bestemmingen in Nederland en België. Jouw puzzelboekje wordt verzonden vanaf ons centrale verzendhuis zonder track&trace code. De levertijd bedraagt daarom 5-8 werkdagen.

  Buiten Nederland en België

  Voor bestemmingen buiten Nederland en België rekenen wij voor losse edities het verzendtarief van €2,95 tot en met 3 edities.

  Voor abonnementen en bestellingen met meer dan 4 losse edities buiten Nederland en België geldt het verzendtarief van €4,95.

  Snelle levering 1-3 leverdagen

  Kun je niet wachten om te beginnen met puzzelen? Dan kun je ook kiezen voor 'Snelle levering 1-3 leverdagen'. Hiervoor betaal je:

  1-3 edities                        €2,95

  4 of meer edities             €4,95

  Heb je gekozen en betaald voor 'Snelle levering 1-3 leverdagen' op een werkdag vóór 16:00 dan heb je je bestelling binnen 1-3 leverdagen in huis. Voor Nederland geldt binnen 48 uur. Voor België geldt binnen 72 uur.

  PostNL bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag. Bestel je op zaterdag of op zondag, dan word je bestelling dinsdag of woensdag bij je thuisbezorgd. Bestellingen geplaatst op feestdagen worden op de eerst volgende werkdag in behandeling genomen.

   

 • Ik heb mijn puzzelboekje niet ontvangen wat moet ik doen?

  Mocht het onverhoopt gebeuren dat je jouw puzzelboek niet ontvangen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan dan uitzoeken wat er met jouw puzzelboek is gebeurd.