Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Missie Meesterwerk - Editie 1

Verschijningsdatum
30/06/2023

We zijn op zoek naar het meesterwerk, ga je mee? In het Rijksmuseum vind je de mooiste kunstwerken. Oude schilderijen, gouden sieraden, prachtige vazen… noem maar op. Maar: zijn het ook allemaal meesterwerken? Wat als het nog niet zo oud is? Of als het een beetje stuk is? Met dit bijzondere puzzel- en doeboek neem je een kijkje achter de schermen en ga je op onderzoek. Pak je potlood en puzzel mee! Leeftijd 8+

Meer informatie
• Educatieve puzzelervaring
• Leuk voor kinderen
• Bevat verschillende puzzelvarianten
Meer informatie
Merk Denksport Junior
Cover nummer 1
Ean 9789493313583
Weight 230.000000
Puzzel segment Junior puzzel
Puzzel(s) in magazine Diversen
Puzzelvariant(en) in magazine Diversen
Tip Boeken
Taal Nederlands
Grootte n.v.t.
Formaat 170 x 240 mm
Moeilijkheidsgraad n.v.t.
Aantal pagina's 96
Aantal sterren n.v.t.
Leeftijd n.v.t.
Verschijningsmaand 2023-06

WE GAAN OP ZOEK NAAR EEN MEESTERWERK, GA JE MEE?

In het Rijksmuseum vind je de mooiste kunstwerken. Oude schilderijen, gouden sieraden, prachtige vazen… noem maar op. Maar: zijn het ook allemaal meesterwerken? Wat als het nog niet zo oud is? Of als het een beetje stuk is? Deskundigen in het museum onderzoeken al deze kunstwerken. Zo proberen ze bijvoorbeeld te achterhalen wanneer het kunstwerk gemaakt is. Of door wie. En of het van een bijzonder materiaal is of niet.

In Missie Meesterwerk ga je er van alles over ontdekken. Met dit bijzondere puzzelboek neem je een kijkje achter de schermen. Je komt al puzzelend meer te weten over metaal, textiel, hout en andere materialen. Ook ga je onderzoeken of een kunstwerk oud is, of nieuw. En hoe het gemaakt is. Dit boek telt maar liefst zeven missies, dus waar wacht je nog op? Pak je potlood en puzzel mee!

Denksport is dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om beeld-, taal- of logische puzzels: Denksport heeft ze allemaal en op elk niveau. Alleen of samen, puzzelen kun je altijd en overal. En het is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel ontspannend en goed voor de mentale gezondheid. Dus denk in hokjes en puzzel met Denksport.

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over: Missie Meesterwerk - Editie 1
Jouw waardering