Gratis verzending
Abonnementen - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

10 redenen om puzzels te verkopen

1. Puzzelboeken blijven goed verkopen! Mensen zijn op zoek naar afleiding van de digitalisering, wist je dat 80% van de bevolking puzzelt?
2. De redactie van Keesing bestaat uit creatieve, ervaren puzzelmakers. De puzzels worden soms met behulp van, maar niet dóór computers gemaakt.
3. Naast de traditionele puzzelboeken is er ook een aanbod Vlaamse puzzels. Dus geen ‘rivieren in Nederland’ in onze puzzels, enkel algemeen gekende Vlaamse woorden.
4. Keesing levert kwalitatief hoogwaardige puzzels: leerrijk, verrijkend, ontspannend. Puzzelen breidt de woordenschat uit en houdt de geest jong en fris! Bekende tijdschriften kiezen voor de puzzels van Keesing, evenals een dozijn huis-aan-huisbladen. Waardoor we extra publiciteit kunnen maken voor onze puzzels; waardoor jij en wij meer verkopen!
5. Ter ondersteuning van de verkoop stellen wij een grote of kleinere versie van onze displays GRATIS ter beschikking. (vraag om informatie bij jouw salespromoter)
6. We hebben een uitgebreid assortiment zodat er voor ieder wat wils is. Grote dikke boeken maar ook handige pockets voor onderweg.
7. Samen met Het Laatste Nieuws brengen we sinds geruime tijd een puzzelboek met Zweedse puzzels op de markt, maar wegens het grote succes, ondertussen ook al een woordzoek- en een variapuzzelboek. Dit laatste is uniek door de vele exclusieve variaties; enkel in onze variapuzzelboeken te vinden!
8. Wij doen niet aan actieve abonnementswerving, maar staan achter onze dagbladhandelaars, die – overtuigd van de meerwaarde van onze Vlaamse puzzels – dichter bij de consument staan.
9. Onze puzzeltijdschriften en -boeken zijn van uitstekende drukkwaliteit. Ook denken we aan het milieu door het gebruik van recycleerbaar papier.
10. Keesing heeft voor elk wat wils: Zweedse puzzels, doorlopers, Sudoku’s, klassieke kruiswoord-, varia- en woordzoekpuzzels en nog veel meer!

Nog niet overtuigd? Wij hebben een team van 3 salespromoteren op de baan om u bij te staan voor de beste presentatie. 1 Aanspreekpunt voor al je vragen, handig toch! Aarzel niet ons te contacteren!

Bekijk hieronder de opties voor presentatiemeubels.

Contact

 

 

Contactpersoon:
Bert de Boeck

Regio's:
Limburg, Antwerpen, Vlaams Brabant (Oost)

E-mail:
[email protected]

Contactpersoon:
Debby Van de Wiele

Regio's:
Oost Vlaanderen/West Vlaanderen, Vlaams Brabant (West)

E-mail:
[email protected]