Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

Woordzoeker uitleg

De bedoeling is dat je de woorden zoekt in het letterdiagram en deze vervolgens wegstreept. De letters mogen meer dan één keer gebruikt worden. Als je alle gegeven woorden hebt weggestreept blijven er nog een paar letters over die niet gebruikt zijn. Deze letters vormen, van links naar rechts en van boven naar beneden. Dit kan een woord of een zin zijn.

Spelregels woordzoeker

Elke woordzoeker bestaat uit een thematische, alfabetische woordenlijst en een diagram. Alle woorden uit de lijst hebben betrekking op het gekozen onderwerp en zitten kriskras in het diagram verborgen. Dit kan betekenen dat de woorden van links naar rechts staan, van rechts naar links, van boven naar beneden, van beneden naar boven of diagonaal.  

De bedoeling is dat je de woorden zoekt in het letterdiagram en deze vervolgens wegstreept. De letters mogen meer dan één keer gebruikt worden. Als men alle gegeven woorden heeft weggestreept blijven er nog een paar letters over die niet gebruikt zijn. Deze letters vormen uiteindelijk, van links naar rechts en van boven naar beneden, een woord of zin.


Vind woordzoekers onder andere in: