Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

 

 

Puzzelfan (in spe)?:
doe de Puzzelwijzer en vind de perfecte puzzel voor jou


Specials

#puzzelwijzer #keuzehulp


Je hebt twee type mensen: mensen die van puzzelen houden en mensen die nog niet weten dat ze van puzzelen houden. Voor beide groepen hebben iets ongelofelijks leuks en handigs: de Puzzelwijzer en Keuzehulp 

Zie het als de stemwijzer tijdens verkiezingen, maar dan met een ander (leuker) thema. Ideaal dus, voor eigenlijk iedereen. 

Voor de beginner

Ben je nou een complete beginner op het gebied van puzzelen, wees welkom! We kunnen ons voorstellen dat je graag een beginnetje met breinbreken maakt, maar niet weet waar je in het bos der sudoku’s en woordzoekers moet beginnen. Nou, met de keuzehulp binnen de Puzzelwijzer dus. In een paar stappen selecteer je de uitspraken die het best bij je passen, en binnen enkele minuten rolt er een advies uit dat op jouw lijf is geschreven. Je zou bijna zeggen dat we goed zijn in puzzels maken… 
Doe ‘m hier, en blijf daarna vooral gezellig hangen om te puzzelen.

Voor de fanatieke puzzelaar

Ben je nou allang geland in de wereld der puzzels en noem je jezelf… nou, eigenlijk gewoon best wel een expert? Meld je dan sowieso even bij ons aan voor onze rubriek Puzzelfanaat, vinden we leuk. (mail naar [email protected]). Oké, dat was even een zijpad. 

Ook voor fanatiekelingen is de Puzzelwijzer nog steeds nuttig en leuk. Je vraagt je namelijk vast wel eens af welke soorten puzzels er eigenlijk allemaal zijn, en of je wel op het juiste niveau aan het puzzelen bent. Op dat laatste kunnen we alvast een kort antwoord geven. Veel mensen blijken gemakkelijk een niveautje hoger te kunnen puzzelen, maar weten dit niet, of vinden het wel lekker om in hun comfortzone te blijven hangen. Hop, eruit dames en heren, want juist dat treetje hoger zorgt ervoor dat je brein aan het werk moet - met nieuwe verbindingen en alles tot gevolg. En dat is wat we willen, want dat houdt de bovenkamer jong. 

 

Ook interessant om via de Puzzelwijzer te ontdekken: wat betekenen nou eigenlijk al die verschillende sterren en hoe los je een tectonic op? Maakt ook indruk op verjaardagen trouwens, als je dit weet. ‘t Is maar een tipje.

 

Gebruik de Puzzelwijzer

Je leest het, het doornemen van de Puzzelwijzer is werkelijk zinvol voor iedereen. Duurt maar een paar minuten, maar je hebt er eindeloos plezier van. Bekijk 'm hier!


Van sudoku tot logikwis: dit doen deze puzzels met je brein