Gratis verzending
Abonnementen & losse edities - gratis verzending In Nederland & België
De beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen Tot 20% korting op nieuwe abonnementen
Officiële Denksport webshop
Officiële Denksport webshop Het volledige assortiment

 

 

5x het perfecte cadeau voor vader, moeder, kind én buurvrouw


Toplijstje

#graaggedaan #gratistip #dankjewel


Je kind is jarig, je wil je (schoon)ouders bedanken, of je zoekt nog een perfect cadeau voor onder de kerstboom of de zak van Sinterklaas: een puzzelboek is altijd een goed idee. Je vader heeft inmiddels écht wel genoeg sokken nu… 

 

1. Puzzel je Chill met Jill, leeftijd 8+

Je kunt je kind natuurlijk blij maken met één Puzzel je Chill met Jill, maar wil je het helemaal goed doen, dan geef je je zoon of dochter een abonnement cadeau. Vier keer per jaar valt de leuke (en seizoensgebonden) Puzzel je Chill met Jill op de mat. Daarmee heb je niet alleen urenlang puzzelpret, maar maak je ook nog eens kans op vele leuke prijzen. Dubbel plezier dus.

 

2. Het Top 2000 Puzzelboek

De Top 2000 op radio en tv is ieder jaar weer een groot feest, dus na Bohemian Rapsody vallen we steevast met z’n allen in een zwart gat. Zit je dan, met je 1 januari. Gelukkig is er ons Top2000 Puzzelboek, waarmee je die gezellige periode in het nieuwe jaar gewoon lekker verlengt. Quizzen en puzzelen met de populairste muzieklijst van het jaar. Hoe heette de meidengroep van Beyoncé ook alweer en weet jij de overeenkomst tussen Karen Carpenter en Phil Collins? Wij zijn fan - nu jij nog.

 

3. Mindful puzzelen magazine

Je kunt je dag natuurlijk beginnen met yoga, meditatie of een serieuze Ayurveda-sessie, maar je kunt ook gewoon een puzzel maken om aan je mindfulness te werken. Drie keer raden in welk team wij zitten. Op deze scheurkalender vind je een heel jaar lang een mix van puzzels die verschillende delen van je brein activeren. Mindful aan een nieuwe dag beginnen was nooit eerder zo leuk. 

 


Dit is waarom Grote Bosatlas Puzzelboeken zo populair zijn


4. Het Rijksmuseum Puzzelboek

Zie jij de verschillen tussen het werk van Rembrandt van Rijn en Jacob van Ruisdael? Wat weet je over de Nachtwacht? En wat betekent een omgevallen vaas op een schilderij? In vier bomvolle hoofdstukken neemt dit kunstige puzzelboek je mee op reis door het Rijksmuseum. Van schilderijen tot beeldhouwwerken en van middeleeuws tot modern: puzzelen tot kunst verheffen doe je voortaan gewoon thuis, in je eigen woonkamer. 

5. Win! Special

We kunnen er lang en kort over zijn, maar in de prijzen vallen is gewoon leuk en gezellig. Daarom heeft Denksport de speciale WIN Special in het leven geroepen. Vier keer per jaar valt een feestelijk exemplaar op de mat van de gelukkige en maakt diegene kans op eindeloos veel prijzen. Gaston eat your heart out.